גן אירועים במרכז הארץ
גן אירועים במרכז הארץ

 

"פתחו את השער, פתחוהו רחב,

עבור תעבור פה שרשרת זהב,

אבא ואמא אח ואחות,

וחתן וכלה במרכבת קלה"

הבן או הבת מתחתנים? תארו לעצמכם את הזוג המאושר בבגדי חתן כלה פוסעים  אט ונכנסים דרך שער מגדר חיה, ירוק עם ריח של טבע, ומתחילים כך את חייהם החדשים יחד.

אוהבים את המילה קסום? משהו נפתח לכם בלב שאתם שומעים אוירה קסומה, מקום קסום היה מדהים מעל כל קנה מידה?

אם כן, כך יגידו האורחים על האירוע שאתם מתכננים בגן אירועים. אם אותו גן אירועים יהיה במרכז הארץ, נגיש לצפוניים לדרומיים ולאלו שבאמצע באותה מידה – הדבר יוסיף לאווירה הקסומה.

גם אתם תחושו קסם במהלך האירוע וימים אחרי, כאשר תערכו אירוע בגן אירועים במרכז הארץ, שמתאים כמובן לכל סוג של אירוע.

המיקום שבו אתם בוחרים לחגוג את השמחה שלכם, מטביע חותם על כל האירוע מתחילתו ועד סופו.

בשנים האחרונות מעדיפים בעלי אירועים לחגוג בגן אירועים פתוח, עם צמחיה שופעת, כאשר הנוף הוא חלק מהותי מהאווירה.

שמחה באוויר הצח כשבריזה נעימה מנשבת, נעימה לאין ערוך מאשר שמחה באולם סגור.

אין מה לעשות, כאשר רואים ירוק בעניים האווירה מקבלת גוון שונה, זורם יותר, פותח לבבות ונעים. בנוסף, הטבע הוא מגוון והנוף משתנה. באותו גן אירועים יכול להיות נחל, לצידו חורשת עצים או קרחת יער. עיצוב של הטבע ביחד עם עיצוב שניתן לייצר.

היתרון הגדול של קיום אירוע בגן אירועים, ובייחוד אם הוא אזור לא מיושב, הוא שניתן להפעיל מוסיקה עד לשעות הקטנות של הלילה ללא הפרעה.

בגן אירועים יש נישות קטנות המכונות "זולות", שיוצרות אווירה אינטימית למרות האורחים הרבים, ניתן "להתבודד" באחת הזולות בעת הצורך ולהנות.

זו חוויה שרק הטבע יכול לתת, ואם הטבע והאירוע שלכם משתלבים יחדיו, יצרתם חוויה שתיזכר זמן רב לאחר האירוע.

מה עוד חשוב בבואכם לבחור גן אירועים?

האוכל.

גם בעניין זה יש אין ספור אפשרויות, ניתן להקים דוכני מזון שיהיו מפוזרים במקום.

ניתן להזמין סוגים מגוונים של בשרים, בסוגים מגוונים של צלייה בישול או על האש.

אפשר לשלב בתפריט אוכל לצמחונים או טבעונים,

תפריט קייטרינג בשרי כשר או חלבי,

סוגים מגוונים של קינוחים,

אפשר גם שמלצרים יסתובבו עם מגשים עמוסים בין האורחים.

 

על מה חשוב להקפיד?

ראשית על כך שהמלצרים אדיבים מאוד, מגישים מנות בחיוך.

שנית, על כך שהאוכל עשוי במקצועיות רבה, על ידי מי שמאד אוהב אוכל הכנה והגשה. מי שתרבות האירוח היא בנפשו.

בדוכנים הבשריים יש לבדוק שמי שמכין – צולה או מבשל את הבשר, אוהב בשר, קרינבור. באופן כזה הבשר יוצא טעים מדוייק רך ונמס בפה.

דבר נוסף: יש להקפיד על כך שאתם אוהבים את המקום וממש מתחברים אליו, אל הצוות המשרת ולאוכל כמתואר למעלה.

היה לכם נעים לקרוא? נעים לנו לעשות את השאר. מחכים לכם בשמחה הגדולה של חייכם.

אולי יעניין אותך להזמין אוכל מוכן לשבת

התגובות סגורות.